PR, marketing en branding in de bouw

Bouwmeester Media (VCA-gecertificeerd) is hét reclamebureau voor PR, branding en marketing in de bouw- en vastgoedbranche. Noord Nederland is ons favoriete werkgebied omdat we liever kort op de klant zitten dan lang in de file.

Maak een afspraak
038 33 179 49

Pr, marketing, social storytelling
en branding voor bouwbedrijven

Bouwend Nederland moet aan de bak! In een veelbelovende markt maar ook een markt met veel uitdagingen: Snel opkomende concurrentie, een tekort aan vakmensen, producten en materialen. Dit dwingt tot slim denken en bouwen. Uw bouwbedrijf onderscheidend postioneren is belangrijker dan ooit. Met Bouwmeester Media als uw reclamebureau kiest u voor de inhoud van uw bedrijf. Don't sell, just show!
Wij geven de meerwaarde van uw bedrijf de plek die het verdient: Prominent en goed vindbaar. Dat doen we met een uitgekiende strategie, professionele, tekst, video en fotografie.. Alles geproduceerd in eigen huis, zodat we de lijnen kort houden.

lorel-en-agraro-esso-1

Bouwmeester Media staat voor een sterke presentatie van uw bedrijf op het juiste platform, aan de juiste doelgroep, op het juiste moment.

Reclamebureau Bouwmeester Media  is gespecialiseerd in PR, marketing, branding, social storytelling voor de bouw- en vastgoedbranche. 

Ons doel

is uw (bouw)bedrijf online ruim boven het maaiveld te tillen. Dat doel realiseren we mede op basis van beproefde online onderzoeken. Zo bekijken we waar uw bedrijf nu staat, waar u heen wilt en wat er nodig is. We localiseren uw doelgroep  ontwikkelen content voor de juiste doelgroep. Zonodig bouwen we gebruiksvriendelijke, prachtige en vooral veilige websites die we (kunnen) voorzien van ijzersterke content bestaande uit foto-, video- en tekstproducties

Onze vastgoed en bouw cases 

Met ruime ervaring in Bouw en Vastgoedbranche kennen wij het online zoekgedrag van uw klant. Daarmee staan we 2-0 voor en spelen we altijd thuis. Binnen ons bedrijf beheersen we alle disciplines en beschikken we over een mooie mix van kennis, ervaring en talent. Zo kunnen we resultaatgericht werken!

Media cases van Bouwmeester Media

Online wervingsvideo Meilof Riks

Wervingsvideo laten maken in de bouw

Meilof Riks is een innovatief, sterk klantgericht bedrijf, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium  dak- en gevelproducten voor de zakelijk markt.

Brandmovie voor Drukpaal.nl

brand-movie-voor-drukpaal

Geen doffe dreunen of een trillende grond. Drukpaal B.V.  heeft de funderingswereld ingrijpend verduurzaamd met de introductie van een imposante machine die de heipalen trilligsvrij en geluidsarm de grond indrukt. Prachtig bedrijfsverhaal dat Bouwmeester Media in  een  unieke bedrijfvideo mocht vastleggen.

Kennismaken met Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Bel: 038 - 200 1040

Adres:
Zambonistraat 3C
8263 CE Kampen

gebouw-kantoor-bouwmeester-media

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Welke doelen wil je behalen?
Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy