Kaizen League 2023 by @lanapictures.nl 1728 websize
Making a difference

Sportmarketing campagnes

Sportmarketing campagnes

Social media is niet meer weg te denken uit de sportwereld. Dagelijks worden er duizenden filmpjes en foto’s geplaatst met tips voor oefeningen. Wees net als je doelgroep online actief. Creëer unieke content die niet alleen interesse wekt, maar ook zorgt voor ‘engagement’.

Kaizen League 2023 by @lanapictures.nl 2030 2 websize

WAAROM IS CONTENT MARKETING ESSENTIEEL
VOOR JOUW SPORT ORGANISATIE OF ALS ATLEET?

Binnen vrijwel iedere marketingcampagne in de sport heeft foto en video een essentiële rol gekregen. Of je nou een evenement probeert uit te verkopen of een sponsorship wilt activeren, content is belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je blijft opvallen binnen de steeds groter wordende waterval aan content waar al jouw fans dagelijks mee worden geconfronteerd? Weet waar de aandacht van jouw doelgroep zit, creëer ijzersterke content, durf te innoveren en wordt meester in het vermarkten richting jouw doelgroep. Wij helpen je graag bij deze uitdaging.

High end Reels & shorts

Voor jouw sportorginaties of je persoonlijke brand

WhatsApp Image 2023 10 25 at 13.40.57

WhatsApp Image 2023 10 25 at 13.41.03

WhatsApp Image 2023 10 25 at 13.56.49

Sportmarketingbureau voor evenementen

Hoe zorg je ervoor dat je volle tribunes en/of aanmeldingen krijgt voor je sportevent? Door het inzetten van sportmarketing.

Sportmarketing is een niche binnen de marketing branche die zich volledig richt op het promoten van sportevenementen. Marketing is namelijk breed en er zijn honderden manieren om een evenement aan de man te brengen. Daarom wil je er zeker van zijn dat een marketeer affiniteit heeft met event; een sportmarketeer.

Als gespecialiseerd marketingbureau richten wij ons volledig op het promoten van evenementen en in het bijzonder sportmarketing. Door op social media en andere online kanalen te adverteren, kan je heel gericht je doelgroep bereiken! Maar ook tijdens het evenement wil je dat beleving optimaal is. Doormiddel van live verslag geving op verschillende social media kanalen. Het publiek wat er niet bij is toch een goed beeld krijgen en het de volgende keer niet willen missen.

SOCIAL MEDIA KANALEN

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content voor verschillende social media kanalen:

INSTAGRAM REELS

Wij zijn een expert in het maken van korte filmpjes waarin we in 30 seconde het verhaal van jouw organisatie of dienst vertellen. Wil je snel een hoog bereik halen en je social media account laten groeien? Neem contact met ons op voor het maken van Instagram Reels.

TIKTOK

TikTok is booming. Als mensen op TikTok zitten, zien ze in korte tijd heel veel video's. Grote kans dat jouw filmpje vaak in beeld komt. Daarnaast is TikTok het goedkoopste platform om te adverteren. Wij helpen u graag bij het maken van deze content.

FACEBOOK

Een live-video, een kijkje in de keuken of een product lanceringsvideo... Wij bedenken en maken deze video's graag samen met jou.

YOUTUBE

Ook zijn wij gespecialiseerd in langere video's. Deze video's kun je ook inzetten op de website en evenemenen. Daarnaast kunnen wij deze langere video opsplitsen in meerdere korte content voor Instagram, TikTok, youtube en facebook. Zo heb je heel veel content uit één video.

1. Strategie 

2. Basecamp Landingspagina

2. Campagne voor Ticket verkoop/bezoekers

3. PR, pers & marketing

4. Live verslaggeving

5. Short & reels

6. Atermovie

Waarom Bouwmeester Media?

Met een team sportfanaten helpen we jouw bedrijf het verdiende podium op. Sporters zijn gefocust, perfectionistisch en hebben doorzettingsvermogen. Jouw doelen zijn onze drive en we gaan natuurlijk áltijd voor goud
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, welke we toepassen op de campagne.

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy