De Groene Kaap Rotterdam

Voor Optigrün, de nummer 1 dakvergroener van Europa, mochten we hun awardwinnende project De Groene Kaap filmen. We kwamen terecht in een soort stadsjungle met fantastische wandeltuinen op de daken van imposante kantoortorens die onderling weer verbonden zijn door groene bruggen. Een soms letterlijk adembenemend mooi project met een hele brede meersmaak. Heel mooi, heel hoopvol voor de toekomst, ook voor ons trouwens want wij mogen ook een stukje marketing oppakken. (Lees en verwonder of nog beter, ga zelf kijken in Rotterdam).


Mond valt open: Reels en Youtubeshorts

Als nieuwe media freaks pur sang hadden we natuurlijk al wel het een en ander gehoord, gezien en gelezen over de verbazende impact van korte, staand gefilmde video's zoals Reels (Instagram) en Youtubeshorts.

Maar echt, de monden hebben bij ons op kantoor even een half uurtje opengehangen toen we de resultaten zagen van onze eigen try-outs. Echt super en prima als ijzersterke intikkers bijvoorbeeld voor je branding!

Trukendoos kan de kast in

De trukendoos opentrekken voor het goed vindbaar maken van je website heeft steeds minder effect. De Googlebots laten zich minder makkelijk (een beetje) foppen en ook de algoritmes stemmen steeds beter af op de wensen van de klanten. Dat betekent dat je als ondernemer vaker je site moet actualiseren met kwalitatief sterke content om goed vindbaar en zichtbaar te worden of te blijven. Wij helpen daarbij graag en goed.

We doen dit op basis van een keiharde kwartaalafspraak d.w.z. dat we garanderen dat jouw site binnen drie maanden aanzienlijk beter scoort in Google. 

Hoe?

We maken allereerst een analyse van je site. Op basis daarvan een beknopt plan van aanpak dat we met jou afstemmen. Vervolgens maken we een urenberekening en daarna gaan we flink bikkelen voor je. Als je site geen verbeteringen in de zoekresultaten laat zien, betaal je niets!

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy