De Groene Kaap Rotterdam

Voor Optigrün, de nummer 1 dakvergroener van Europa, mochten we hun awardwinnende project De Groene Kaap filmen. We kwamen terecht in een soort stadsjungle met fantastische wandeltuinen op de daken van imposante kantoortorens die onderling weer verbonden zijn door groene bruggen. Een soms letterlijk adembenemend mooi project met een hele brede meersmaak. Heel mooi, heel hoopvol voor de toekomst, ook voor ons trouwens want wij mogen ook een stukje marketing oppakken. ( verwonder of nog beter, ga zelf kijken in Rotterdam).

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy