Transformeer jouw Podcast in een Content Kanon - De Kracht van Hergebruik!

Reclame en marketing in de bouw? Bouwmeester Media! Ons doel is jouw bedrijf te laten schitteren

Als je een podcast maakt, dan heb je al een geweldige bron van content in handen. Elke aflevering is een kans om waardevolle kennis en inzichten te delen met jouw doelgroep. Maar het is goed om verder te denken dan alleen de podcastafleveringen zelf.

Je kunt jouw podcast gebruiken als een content kanon door de content die eruit voortkomt op verschillende manieren te gebruiken en te verspreiden. Hier zijn enkele ideeën:

  1. Transcripties: Laat de afleveringen transcriberen en gebruik de transcripties om blogposts te maken. Hiermee vergroot je jouw bereik en kunnen mensen die liever lezen dan luisteren, ook van jouw content genieten.
  2. Social media quotes: Luister naar jouw afleveringen en haal quotes eruit die jouw publiek zouden kunnen aanspreken. Maak er mooie afbeeldingen van en deel deze op social media om jouw podcast te promoten en jouw publiek te inspireren.

3. Clips: Knip korte fragmenten uit de afleveringen en gebruik deze om teasers te maken voor de volgende aflevering of om in jouw social media-posts te delen.

4. Gasten: Nodig gasten uit op jouw show en gebruik deze gesprekken om interessante verhalen en inzichten te delen. Vraag hen om de podcast te delen met hun eigen publiek en zorg ervoor dat je hen tagt of nog beter in colab wanneer je de aflevering op social media deelt.

Door de content die uit jouw podcast voortkomt op verschillende manieren te gebruiken en te verspreiden, kun je jouw podcast tot een content kanon maken. Dit vergroot jouw bereik en maakt het gemakkelijker om jouw publiek te bereiken op verschillende platforms en in verschillende vormen.

Dus, als je een podcast maakt, denk dan na over hoe je deze kunt gebruiken als een content kanon. Vergeet niet om de content die je maakt te promoten en deelbaar te maken. Succes!

#podcast #podcastmaken #videopodcast #contentmarketing

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy