3d tour voor uw woning met Matterport en bouwmeester media
Hedibouw 2

Waarom Videomarketing via Social Media de Game-Changer is voor Makelaars

Waarom Videomarketing via Social Media de Game-Changer is voor Makelaars

In de wervelwind van 2023 zijn we verbonden zoals nooit tevoren. Technologie brengt ons in een tempo voort dat elke dag spannender maakt. En hoewel we houden van de charme van het vertrouwde, is het soms noodzakelijk om mee te evolueren. Vooral als het gaat om social media en de vastgoedsector. Ja, ik heb het over het verplaatsen van de focus van foto's naar video's.

Leer Het Online Gedrag van Uw Doelgroep Begrijpen

Waarom social media zo'n krachtig platform is? Uw doelgroep is er al, aan het scrollen, liken, delen en - u raadt het al - video's kijken. In feite wordt verwacht dat video tegen 2022 zo'n 82% van al het internetverkeer zal beslaan.

Als we dit begrijpen, kunnen we de manier waarop we social media gebruiken, beter afstemmen op hun gedrag.

Het Potentieel van Video Omarmen

Foto's zijn fantastisch om een vastgoedobject mooi te presenteren. Ze hebben hun waarde bewezen. Maar video's brengen iets extra's: ze geven een rondleiding door de ruimte, ze laten de zon zien die door de ramen schijnt, ze laten de unieke kenmerken van een woning zien op een manier die een foto niet kan.

En bovenal, ze bieden een platform om verhalen te delen - verhalen die resoneren met uw publiek en hen helpen zichzelf te zien wonen in de huizen die u verkoopt.

Ontdek de Kracht van Reels

Instagram Reels biedt u een unieke kans om creatief te zijn met uw content en tegelijkertijd een breder publiek te bereiken. Deze korte, pakkende video's maken het gemakkelijk voor u om een snelle rondleiding te geven, een specifiek kenmerk te benadrukken, of zelfs om een vleugje van de sfeer van de buurt te delen.

Blijf consistent in uw posts, Het vergt mogelijk enige tijd en geduld, maar de beloningen kunnen buitengewoon zijn.

Kijk Vooruit

Voor de makelaars is het  tijd om te verplaatsen naar de toekomst van social media marketing. Uw klanten zijn er al. Ze kijken al naar video's. Dus waarom zou u zichzelf niet daar ook presenteren?

Er ligt een prachtige kans voor u om het landschap van vastgoedmarketing te veranderen met video. Laat de wereld zien wat u te bieden heeft, op een manier die aantrekkelijker en boeiender is dan ooit tevoren.

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy