Online Open dagen

Mooie visuele mogelijkheden heb je ook met livestreams of videoimpressies. Een livestream met interactie geeft een goed beeld van de werkelijkheid. De interactie met de kijkers, door kijkers de mogelijkheid te bieden live vragen te stellen. Dat maakt het positief spannend, terwijl je met een videoimpressie, alle omstandigheden inclusief sfeer en beleving, beter in de hand hebt. Een mix van deze twee kan natuurlijk ook. 

Videocommunicatie is voor alle kleine, middel en grote evenementen, open dagen en bijeenkomsten vaak een prima oplossing die je kunt opleuken met animaties, interactie, ondertiteling, slowmo’s, muziek en droneshots. Voor het Berechja College (MBO) op Urk hebben we in coronatijd de open dagen digitaal geproduceerd. Dat beviel zo goed, dat de school zich tegenwoordig zowel digitaal als fysiek presenteert. 

Bekijk hier hoe we Open dagen van Berechja (MBO) op Urk van script tot eindtune via het beeldscherm voor het voetlicht hebben gebracht.

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy