Online Open dagen 

Mooie visuele mogelijkheden heb je ook met livestreams of videoimpressies. Een livestream met interactie geeft een goed beeld van de werkelijkheid. De interactie met de kijkers, door kijkers de mogelijkheid te bieden live vragen te stellen. Dat maakt het positief spannend, terwijl je met een videoimpressie, alle omstandigheden inclusief sfeer en beleving, beter in de hand hebt. Een mix van deze twee kan natuurlijk ook. 

Videocommunicatie is voor alle kleine, middel en grote evenementen, open dagen en bijeenkomsten vaak een prima oplossing die je kunt opleuken met animaties, interactie, ondertiteling, slowmo’s, muziek en droneshots. Voor het Berechja College (MBO) op Urk hebben we in coronatijd de open dagen digitaal geproduceerd. Dat beviel zo goed, dat de school zich tegenwoordig zowel digitaal als fysiek presenteert. 

Bekijk hier hoe we Open dagen van Berechja (MBO) op Urk van script tot eindtune via het beeldscherm voor het voetlicht hebben gebracht.

Ook een groeiend aantal bedrijven maakt dankbaar gebruik van de mogelijkheden die video en het internet bieden.

Goed voorbeeld is Hylkema Funderingstechniek in Kampen, met vier vestigingen in Nederland toonaangevend in Nederland. Deze positie hebben ze veroverd door onder andere de inzet van duurzame, innovatieve technieken. Wij mochten deze vier verschillende bedrijven elk op hun unieke wijze positioneren met onder andere nieuwe websites, nieuwe content  en een nieuwe bedrijfsfilm. Behalve als branding hebben we het beeldmateriaal ook gebruikt om gemakkelijker nieuwe mensen aan te trekken. Dat bleek een stuk soepeler te gaan dan voorheen. Hoe we dat aangepakt hebben lees je hier.  

https://berechja-online.nl/

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy