SEO Keywords ??

Om van je website een klantengenerator te maken moet je site onder andere, goed vindbaar te maken zijn. De zoekmachine van Google en dus ook de bezoeker, vind jouw website gemakkelijker als je de juiste keywords/trefwoorden gebruikt. Dat zijn die woorden die de kern vormen van een bepaald onderwerp. Keywords verschillen dus per hoofdstuk. Hoe kun je uitzoeken welke keywords passen bij jouw bedrijf? En welke keywords worden veel gebruikt door je klanten? Om dat uit te zoeken, kijk je bijvoorbeeld onderaan de eerste pagina van de zoekresultaten in Google. Hier krijg je meestal een reeks van verschillende zoektermen te zien die veel gebruikt worden. Daarnaast kun je je laten informeren door Google Trends. Dit is een gratis dienst die o.a. met behulp van gemakkelijk te lezen grafieken, inzicht geeft wanneer en hoe vaak op een bepaald woord is gezocht. Zo kun je bepaalde keywords met elkaar vergelijken en voorkomen dat je de ‘verkeerde’ woorden op je site gebruikt. In je teksten in de website is het van belang om de keywords op een prettig leesbare manier te gebruiken. Vergeet dan niet dat je altijd voor de bezoekers schrijft. 

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy