Ontdek hoe een online superbeleving er uitziet.

Ontdek hoe een online superbeleving er uitziet.

Oceanco is een ambitieuze jachtwerf gespecialiseerd in unieke superjachten. Ze wilden een nieuwe website die perfect zou aansluiten bij hun missie, visie en manier werken en denken. Nu moet dat eigenlijk altijd het uitgangspunt zijn bij de bouw van elke b2b website, maar niet iedereen heeft een budget dat dit ook toestaat. Omwille van de prijs wordt er in het webdesign nog wel eens voor compromis oplossingen gekozen die niet ideaal voor het eindresultaat zijn. Met die wetenschap in het achterhoofd is de programmeursgroep waarbij wij zijn aangesloten voortvarend aan de slag gegaan met de uitdagende opdracht van deze superjachtbouwer. In het design van de nieuwe site moest de actieve beleving altijd en overal in de site voorop staan. Het is eindresultaat is fantastisch geworden. Op deze site ontdek je hoe een online beleving superbeleving van superjachten eruit ziet. Link website….

Als je de site opent en vervolgens met je muis over het scherm scrollt, gebeurt er echt wat. En dat is precies de bedoeling. Het brein van de bezoeker moet volgens recente neuro onderzoeken positief worden geprikkeld om de bezoeker te blijven boeien en binden. Het is een verbazend mooi staaltje design geworden waar we met zijn allen apetrots op zijn. 

Mooie van onze technologie en werkwijze is dat veel deze techniek nu ook betaalbaar en toepasbaar is voor ondernemers zonder oliesjeik budget. 

Bekijk hier de website https://www.oceancoyacht.com/

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy