Hoe krijg je meer sollicitaties op je vacatures ?

Werkzoekenden, baanveranderaars hebben de nieuwe jobs tegenwoordig voor het uitkiezen. Daarbij komt dat zaken als doorgroeimogelijkheden, een juiste balans tussen prive en werk
, een leuk team, en werken bij een MVO bedrijf, naast het altijd belangrijke salaris, een doorslaggevende rol spelen.

Als werkgever moet je met al die zaken rekening houden en daarom dus de vacature invulling in jouw bedrijf breed en structureel aanpakken.

Als er vandaag in jouw bedrijf een vacature ontstaat en jij moet dan nog gaan bedenken hoe je die vacature weer gaat invullen, zijn andere werkgevers je al lang voor geweest.Tips om meer en betere sollicitanten te krijgen!Jij checkt online natuurlijk de sollicitanten. Vergeet niet dat de sollicitant jou en jouw bedrijf ook checken! Daar kun je op anticiperen door je branding en marketing te verbeteren:

* Dat je een gezellig team hebt dat regelmatig naast het werk ook andere leuke dingen doet zoals sporten, uitjes, gezamelijk lunch ectr

* Laat de groeimogelijkheden in je bedrijf niet alleen zien, maar bewijs dat ook, bijvoorbeeld met een interview met een van je werknemers in hun woorden en beleving!

* Een leuk werkteam is voor veel mensen, bewezen, van doorslaggevend belang. Betrek je werknemers bij de werving, tenslotte zijn jouw werknemers vaak jouw grootste fans en trots op wat ze doen!

* Gebruik hun referenties over jouw bedrijf en over jou. Wellicht kunnen jouw werknemers andere mensen aanbevelen, of overhalen.Jouw werknemers weten ook precies wat voor een soort persoon in het team past.

* Dat je MVO bezig bent. Als je in je bedrijf oog hebt voor goede doelen, natuur of sport, is dat zeker een punt om onder de aandacht te brengen.

Dat je als eigenaar er bewust van bent, dat er meer is dan geld verdienen.

De waarom-vraag van het bedrijf is dus belangrijk, ook voor de sollicitant!

Meer weten? plan nu afspraak in! 

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy