In veel branches is het TRANSITIETIJD

De oude, vertrouwde bakens worden verzet. Dat vraagt creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Met De Bouwmeester Booster willen we inspireren, motiveren en zonodig waar we kunnen in ons vakgebied ook echt helpen. Juist nu, in deze bijzondere tijd met meer uitdagingen dan ooit, is het belangrijk om elkaar figuurlijk meer ruimte en vertrouwen te geven en elkaar wat te gunnen. Samen bereik je meer!

Klanten zijn momenteel nauwelijks in hun gedrag te voorspellen. Zo blijkt dat wij als Nederlanders momenteel meer goedkope borrelnootjes consumeren dan luxe notenmixen ?????  Typische, geautomatiseerde onderbuikreactie op alle shit in de wereld. Gewoon lekker, maar wel prijsbewust, blijven doorknabbelen voor de buis. 

Wellicht een wat vreemde reactie, maar het geeft de onvoorspelbaarheid wel weer. Het is nu meer dan ooit zaak om te focussen en strak de vinger aan de pols van je klanten te houden. Hun gedrag kan elk moment veranderen en dan moet jij als ondernemer mee kunnen veranderen. Je onderneming soepel en lenig inrichten zonder onnodige ballast is nu een eerste vereiste. Maar blijf ook attent op kansen. Die doen zich in deze tijd gegarandeerd voor! Wat te denken van onderstaand  voorbeeld.

Klaar voor meer succes met je business?

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag de druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie; samen komen we tot het beste resultaat.

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy