Creativiteit, ervaring en kennis!

Daar staat tegenover dat er aantal verschillende uitdagingen in het verschiet liggen die het beste in de bouwes van Nederland naar boven moeten. Daar een nieuwe, andere marketingaanpakmet een duidelijke online focus. Contentmarketing van Bouwmeester Media sluit daar perfect op aan. 

lorel-en-agraro-esso-1

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
uitgelichte-open-dag

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
1519796772619

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Meilof-riks-bv-sassenheim-9

Project 5

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
meilof-riks-bv-sassenheim-6

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Meilof-Riks-Groningen-6

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
niag-sfeer-06562

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
lorel-en-agraro--esso-3

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Contentmarketing 

Contentmarketing van Bouwmeester Media is gebaseerd op het antwoord van de kernvraag die we aan elk met ons samenwerkend bedrijf, stellen: "Waarom bestaat jouw bedrijf, wat drijft jouw bedrijf". 

Op basis daarvan stellen we een contentstrategie op die als een rode draad door de berichtgeving loopt. We gaan strategisch te werk zodat we vooraf kunnen bepalen welke koers we varen, wat de afwijking mag zijn, wat de doelen zijn en wat de middelen en de kanalen worden. 

Contentmarketing is plat vertaald de inhoud van jouw bedrijf vermarkten. Om die inhoud, of anders gezegd, het waarom van jouw bedrijf, succesvol aan de man te brengen, moet er meer zijn dan winst. Dat is uiteindelijk niet meer dan het resultaat, de opbrengst van de opbrengst van het verhaal.

Contentmarketing is het onderscheidende 'verhaal' over de drijfveren achter het bedrijf, de producten, bedrijven en ondernemers. Dit is het verhaal dat op het netvlies van jouw toekomstige klanten moet komen.

Contentmarketing van Bouwmeester Media is erop gericht om precies die klanten te interesseren die bij het product/dienst van je bedrijf en je missie-visie statement aansluiten.

Content maken voor de bouw

Contentstrategie

In de contentmarketing aanpak van Bouwmeester Media fungeert de website als een soort thuishonk. Van daaruit vertrek je en keer je terug. Die website moet, beleving overbrengen en het liefst voor jou werken. Dat kan alleen, als de inhoud, de content van jouw website ook gebaseerd is op de juiste contentstrategie. Daarom werken wij samen met jou, aan de juiste content via het juiste kanaal, op het juiste moment.

Op basis van jouw kennis van jouw bedrijf, product of dienst, (her)structureren we de indeling en (her)schrijven we teksten. Indien nodig verzorgen we ook de vormgeving en visuals als foto's en video's.

Vastgoed marketing in de bouw

Contentmarketing past niet bij elk bedrijf

Wanneer het alleen de winst is die de gemoederen in het bedrijf bezighoudt, wordt contentmarketing lastig.

Bedrijven en organisaties waar alle handelingen in het teken staan van de oorspronkelijke drijfveren, het doel, de missie en de passie, hebben mooie kansen met contentmarketing. Dat verhaal klopt en dat verhaal brengt Bouwmeester Media in woord, beeld en geluid bij mogelijk nieuwe klanten onder de aandacht.

g past niet bij elk bedrijf

Waarom Bouwmeester Media?

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy