Bouwmeester Media maakt jouw vastgoedmarketing  
 effectief en succesvol

Succesvolle vastgoedcommunicatie bestaat uit :
Onderscheidend positioneren,
Creatief en met lef profileren,
Praktisch en effectief communiceren.

Heijmans-kiest-voor-onderhouds-aluminium-ornamenten
weever-2
bg-filler_1500_600_1630677059
Meilof-Riks-Groningen-6
library_img_464_396_1645630815
website-laten-maken-bouwbedrijf.1920x0x0x70
SM-slider-winkel-opening-kampen
footerimg

Vastgoedcommunicatie door Bouwmeester Media

Wat we voor je doen? Wij maken jouw project tot een succes. Wij gaan aan de slag met het positioneren en profileren van jouw project en verzorgen de communicatie naar de doelgroep. Dat doen met content bestaanmde uit teksten, foto's en video's die onderscheiden en zo mogelijk waarde toevoegen.

Ondertussen toveren jullie een braakliggend kavel of oud gebouw om naar een prachtig kantoorgebouw of complete woonwijk. terwijl wij zorgen voor:

  • Marktanalyses (samen met de makelaar)
  • Doelgroepselecties en bepalen van touchpoints
  • Onderscheidende positionering van het project in de markt
  • Een bijpassende naam
  • Een strategische aanpak voor gebiedspromotie
  • Creatief voorstel voor de branding en het creëren van merkbeleving
  • De huisstijl
  • Het realiseren van alle nodige online en offline middelen (website, social media, verkoop-/verhuurdocumentatie)
  • Promotie van het project. Online door e-mailmarketing, AdWordscampagnes en social media advertising. Offline door outdoorreclame.

Vastgoedcommunicatie & vastgoedmarketing online

Vroeger  was alles..... in ieder geval op mediagebied een stuk overzichtelijker. Een brochure in de hand en een advertentie in de krant voldeden. Maar vandaag de dag zijn er zo ontzettend veel meer mogelijkheden! Vooral online zijn er vele manieren om (inter)actief, sneller in direct contact te komen met je doelgroep. Dat vraagt tijd, kennis en aandacht.

Met Bouwmeester Media als partner zet je online vastgoedcommunicatie in als cruciaal en bijzonder effectief middel om mogelijke geïnteresseerden tot potentiële kopers te laten uitgroeien.

 Projectwebsite als onmisbaar verzamelportaal

Een technisch goed werkende, veilige en goed vindbare proejectwebsite is onmisbaar als online verzamelportaal voor jouw potentiële kopers.

Voor jouw nieuwbouwproject ontwerpen, bouwen en vullen wij een speciale projectwebsite. Deze projectwebsite presenteert nietr alleen op prachtige wijze het nieuwbouwproject, maar hier vinden potentiële kopers tevens alle belangrijke informatie. Ook kunnen ze hier de brochure downloaden, artist impressies bekijken of contact opnemen met de makelaar. Bijvoorbeeld voor een oriënterende zoomafspraak.

Het belangrijkste is uiteindelijk de actie; het digitale inschrijfformulier. Wij zorgen dat dit optimaal en veilig werkt zodat potentiële kopers hun waardevolle informatie met gerust hart achterlaten.

Budgetgegevens, wensen en contactgegevens zijn immers de basis om op de juiste manier contact te laggen..

Goeie vindbaarheid in Google van jouw vastgoedproject

Met een projectwebsite van Bouwmeester Media word je gemakkelijk en goed gevonden op de meeste relevante zoekwoorden in de grootste online zoekmachine van Nederland.

Google is hét startpunt om online te zoeken naar een  toekomstige woning.

Om de juiste mensen, op het juiste moment, via het juiste mediakanaal, met de juiste info te bereiken moet het nieuwbouwproject geoptimaliseerd zijn voor Google.

Google kiest, op basis van verschillende factoren, op welke plaats en pagina deze website verschijnt bij het intypen van een bepaald zoekwoord. Als online mediabureau zijn wij hierin gespecialiseerd en kennen we de tricks en trics om jouw projectsite te laten uitblinken.

Social media en vastgoedcomunicatie: een ijzersterk online een-tweetje  van Bouwmeester Media.

Creatieve campagnes voorzien van doelgerichte content die de doelgroep raken, binden en aanzetten tot actie. Dat is het doel van Bouwmeester Media.

Het inzetten van social media is ideaal om jouw nieuwbouwproject digitaal via het juiste mediakanaal onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

Wij richten de accounts voor de verschillende kanalen in, maken keuzes, zetten campagnes live, posten relevante berichten, houden online de vinger aan de pols en zorgen voor interactie.

Alles met het doel om bezoekers op de projectwebsite te krijgen en geïnteresseerden op de hoogte te houden van bijvoorbeeld jouw nieuwbouwproject.

Meilof riks-13

Plaatsing op Funda

Funda is het woningplatform bij uitstek in Nederland. Potentiële kopers zoeken op Funda actief naar hun toekomstige woning of ander onroerend goed. De website ontvangt maandelijks ongeveer 43 miljoen bezoekers. Dit platform is dus een echte bron aan potentiële kopers! Jouw nieuwbouwproject mag daar daarom niet ontbreken..

Gerichte E-markting

Blijf in contact en kom steeds meer te weten over jouw potentiële kopers met slimme e-mailmarketing van Bouwmeester Media.

Zodra een bezoeker zich aanmeldt komt deze in een geautomatiseerde zogeheten e-mailfunnel. Deze opeenvolgende reeks van verschillende e-mails zorgt ervoor dat we belangrijke en persoonlijke informatie verzamelen die eventuele kopers stapje voor stapje dichterbij de aankoop brengt.

Naast de e-mailfunnel houden we iedereen ook op de hoogte van het project. Dit doen we door de inzet van aantrekkelijke, digitale nieuwsbrieven.

Zo blijven we op een goede manier in contact met de belangstellenden tijdens het gehele proces.

Waarom Bouwmeester Media?

We hebben veel ervaring met vastgoedmarketing en communicatie. Zoals je van ons mag verwachten komen we met gave, frisse ideeën en voorstellen. Met ons team hebben we alle disciplines in huis om jou in elk stadium te ontzorgen. Van strategie en ontwerp tot realisatie van middelen en online marketing. Alles onder één dak, met heldere, korte lijnen. 

We zijn niet van de bla bla, maar meer van het poetsen. We pakken projecten praktisch en effectief aan, waardoor we je binnen een paar weken al prachtige dingen kunnen laten zien.

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy