Tekstbureau of tekstschrijver nodig?

Tekstbureau Bouwmeester Media is gespecialiseerd in:

Pr, contentmarketing, webteksten, seoteksten, 
persberichten, presentatieteksten, blogs, magazines, 
kranten, nieuwsbrieven en advertentieteksten.  

Het tekstbureau van Bouwmeester Media is veelzijdig met ervaren tekstschrijvers en jonge talentvolle copywriters in eigen huis. Daarnaast beschikt Bouwmeester Media over een uitgebreid netwerk van redacteuren, journalisten en tekstschrijvers met verschillende disciplines. 

De juiste webtekst en de juiste tekstschrijver is daardoor voor het tekstbureau van Bouwmeester Media meestal slechts een kwestie van selecteren en combineren. 

Als tekstbureau is Bouwmeester Media bij voorkeur actief in de regio Zwolle, Kampen, Emmeloord, Lemmer en Meppel. In deze uitdagende tijd werken we veel online. Voor 'een goed verhaal' zitten we het liefst dicht op onze klanten zitten. Dat blijven we dan ook we doen, maar natuurlijk wel op anderhalve meter afstand.  

Recente projetcen

Dion Vastgoed Support

Blog en media

Dion Vastgoed Support

Blog en media

One night stand tekstpartner of lange termijn relatie ?

Bouwmeester Media is als tekstbureau niet alleen graag jouw one night stand in teksten. Als je diep in ons hart kijkt gaat het ons om meer, om de echte content. We verlangen we naar een steady, lange termijn relatie waarin de vluchtigheid heeft plaatsgemaakt voor gedegen contentmarketing, alleen voor jouw bedrijf. Wij zijn sterk in online storytelling die past bij het DNA van jouw bedrijf.

Ook jij hebt vast wel een kennis die een heel ‘aardig stukkie’ over jouw bedrijf kan schrijven, maar een compleet contentmarketingplan dat jouw bedrijf naar het volgende niveau helpt, dat is toch echt andere koek. Dat is vakwerk waarin een je missie en visie sterk verweven moeten zijn. Dat contentmarketingplan is gebaseerd op het kernverhaal van jouw bedrijf. Waarom doet jouw bedrijf wat ze doet? Dat onderscheidende verhaal moet op tafel komen en op alle fronten kloppen als een zwerende vinger. Daarom kun je dat beter aan de professionals van Bouwmeester Media overlaten. 

Kennismaken?

Wij nodigen je graag uit op ons mooie kantoor in Kampen, vlakbij N50.

Zit je niet om de hoek? Dan kunnen we ook digitaal afspreken en ons computerscherm met jou delen.

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3C
8263 CE Kampen

Contactgegevens:
info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Neem contact met ons op!

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy