Belangrijkste van de bouwvideo is het doel
(Johan Cruijf: Als je niet waar wat je doel staat, kun je ook niet scoren)

De bouwplaats is bekend terrein voor Bouwmeester Media. Voor elke opdracht in de bouw laten we de kekke puntschoentjes thuis, halen we het VCA-certificaart te voorschijn en gaat de helm op. We zijn bekend met complexe planningen en flexibel in onze draaidagen. We hebben klanten in verschillende takken van de 'bouwsport', van klein tot middelgroot, van specialisten tot alleskunners. Belangrijkste van de bouwvideo is het doel. Wat, wie en waarom wilt u bereiken met uw video. Alleen als we op dat doel scherp stellen wordt uw  bouwvideo een succes. Gaat het om werving van nieuw personeel, een bouwvideo als salestool of een uitleg/animatiefilm. Bij elk doel hoort een andere aanpak. Wilt u de bouwvideo gebruiken als promo op de sociale media dan speelt het publicatietijdstip ook een rol. Uiteraard adviseren wij u hierbij graag.

bedrijfsvideo-laten-maken

content maken voor de bouw

weever marketing in de bouw

videoproducties

marketing-in-de-bouw

Meilof riks bv SASSENHEIM -1

filmen-op-een-beurs
in-de-bouw

Legio mogelijkheden met een
video van Bouwmeester Media

Kies voor succes

Videomarketing is aan een snelle opmars bezig. Video's van Bouwmeester Media zijn bij uitstek geschikt om jouw bouwbedrijf een extra impuls te geven. Videomarketing is een sterke tool om de Brandawareness als het ware in roestvrijstaal te verankeren, om commitment en engagement te vergroten of leads te generen. Bouwvideo producties van Bouwmeester Media zijn een ijzersterk communicatiemiddel om een grote verscheidendheid van werkzaamheden pakkend in beeld te brengen, om onderscheid met uw bedrjf te maken.

De mogelijkheden zijn legio. Denk aan time lapseopnamen, dronebeelden, opnames vanaf de grond of vanaf een hoge camermast, beelden met informatieve interviews, klantreferenties en meer.

Afhankelijk van het doel maken we in overleg een script en urenraming. We zoeken naar de juiste sfeermuziek, we zorgen zonodig voor een passende voice over, zodat het plaatje helemaal klopt. Dat is videomarketing van Bouwmeester Media.

Media cases van Bouwmeester Media

Een goed verhaal, moderne techniek, gedreven vakmensen zijn de basis voor uw bedrijfsflim geproduceerd door Bouwmeester Media. 

Wat de techniek betreft hebben we de beschikking over alle moderne filmtechnieken en middelen. We filmen in hoge HD of 4k kwaliteit en we halen zonodig alle tips en trics uit de flimkast.

Bijvoorbeeld wide angle-groothoekshots vanaf acht meter hoge statieven of vliegende beelden vanuit een drone, afgewisseld met indringende close slomo-shots of korte timelaps reeksen voor verrassende dynamiek.

De kracht van uw bedrijf is het hart van het script van uw bedrijfsvideo

Voor 'het verhaal', het zogeheten script van uw bedrijfsvideo gaan we uit van de kacht van uw bedrijf of organisatie waarbij authenticiteit en geloofwaardigheid een belangrijke rol krijgen.

We stellen vragen als: Wat maakt uw bedrijf bijzonder, waarom blijven klanten bij u, wat bindt de medewerkers. Prikkelende vragen soms, maar wel noodzakelijk om te komen nodig tot de ideale mix van de door u gewenste uitstraling en beleving.

Het geheim van het succes van uw bedrijfsflim van Bouwmeester Media
Het was een inside job!

Bij voorkeur werken we met hulp van binnenuit uw organisatie. Ervaring heeft geleerd dat teamwork met u en uw organisatie is bepalend voor het succes.

Als we voldoende informatie hebben verzameld schrijven we het conceptscript dat we vervolgens gezamenlijk met u bespreken. Zijn we het daar over eens, dan kunnen we beginnen met de opnames.

 

Recente videoshoots

Online wervingsvideo Meilof Riks

Wervingsvideo laten maken in de bouw

Meilof Riks is een innovatief, sterk klantgericht bedrijf, gespecialiseerd in de productie en montage van aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijk markt.

Brandmovie voor Drukpaal.nl

brand-movie-voor-drukpaal

Geen doffe dreunen of een trillende grond. Drukpaal B.V.  heeft de funderingswereld ingrijpend verduurzaamd met de introductie van een imposante machine die de heipalen trilligsvrij en geluidsarm de grond indrukt. Prachtig bedrijfsverhaal dat Bouwmeester Media in een unieke   bedrijfsvideo mocht vastleggen.

In gesprek met onze Meesters in Video Marketing

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen vlak bij N50.

Zit je niet om de hoek? Dan kunnen we ook eerst digitaal afspreken en ons computerscherm met jou delen.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 

Adres:
Kerkplein 10
8325 BN Vollenhove

Contactgegvens:
Mail: info@bouwmeestermedia.nl
Tel: 038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy