Creativiteit, ervaring en kennis!

Kiezen voor Contentbureau Bouwmeester Media is weten wat jouw doelgroep wil. Wanneer, waar en hoe je je doelgroep(en) het beste kunt bereiken op basis van feiten, onderzoek, analyse, maar op basis ook van creativiteit, ervaring en kennis.
Timing en context zijn volgens Contentbureau Bouwmeester Media minstens zo belangrijk als de content zelf. Badgasten moet je bij 30 graden op het strand ook geen schaatsen willen verkopen. Verkeerde tijd, verkeerde plaats.

lorel-en-agraro-esso-1

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
uitgelichte-open-dag

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
1519796772619

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Meilof-riks-bv-sassenheim-9

Project 5

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
meilof-riks-bv-sassenheim-6

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Meilof-Riks-Groningen-6

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
niag-sfeer-06562

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
lorel-en-agraro--esso-3

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Contentbureau Bouwmeester Media gaat uit van de kracht van jouw bedrijf

Een nieuwe functionele, doeltreffende, prachtige website, kan daar ook deel van uit maken, Wij ontwikkelen, produceren en publiceren content die jouw klanten inspireert, prikkelt en beweegt, die jouw naam en bedrijfsimago helder 'op de kaart'  zet en vestigt in het hoofd van mogelijke klanten. Contentbureau Bouwmeester Media is ervaren en gespecialiseerd in contentmarketing voor de bouw. Wij bieden bedrijven in Noord Nederland desgewenst een totale content aanpak op maat op basis van een contentmarketingplan met een strategische visie die uitgaat van de kracht van jouw bedrijf.  

Dat bepaalt de redactie van elk zichzelf serieusnemend nieuwsmedium helemaal zelf. Wel of geen publicatie is daarnaast ook sterk afhankelijk van de nieuwswaarde.

Wel kunnen wij als PR-Bouwmeester Media gebruikmakend van ons netwerk en onze media-ervaring persberichten, verhalen of artikelen zo aanleveren dat journalisten sneller geneigd zijn om het ingestuurde artikel te gebruiken.

Waarom Bouwmeester Media?

Onze social media experts schuiven regelmatig bij klanten aan. Op kantoor, werkvloer en ook in het veld. Hierdoor doen ze veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden met mix van jong en oud waardoor er altijd een match is met uw organisatie of merk.
Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, welke we toepassen op uw campagne.

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

 Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy