Het gaat goed, we groeien, wie groeit er met ons mee?

Zo heeft u wat te bieden en te delen. Uw bedrijf is gezond, volop in ontwikkeling en nieuwe medewerkers krijgen mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
Elk bedrijf is verschillend met unieke, onderscheidende kenmerken. Ook die kunnen worden ingezet bij het werven van nieuwe talenten en vakmensen. Even voor de duidelijkheid:

Meilof-riks-bv-sassenheim-9

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
niag-sfeer-06562

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
lorel-en-agraro--esso-3

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
meilof-riks-bv-sassenheim-6

Project 5

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Meilof riks bv SASSENHEIM -1

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Content maken voor de bouw

Project 6

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

U zoekt dus geen nieuwe medewerkers

Dat is veel te doorsnee, zoooo 2000. 
Uw bedrijf is bijzonder en daar horen mensen bij met bijzondere kwaliteiten. Het unieke van uw bedrijf mag u of beter moet u, direct laten horen en niet alleen eenmalig in de vacatureteksten. Uw bedrijfsgeluid, DNA, visie-missie, teamgeest moeten overal, in al uw uitingen herkenbaar zijn. Op die manier trekt u de mensen die bij uw bedrijf passen, op den duur bijna vanzelf aan!  Lees hier meer over in de blog hoe je kunt zorgen dat personeel uw bedrijf vindt in plaats van dat u personeel zoekt.

U zoekt personeel op een krappe arbeidsmarkt. Hoe mag de invulling van de vacature eruit zien?

Wellicht kan een andere benadering van de vacature in deze onvoorspelbare tijd ook geen kwaad. Moet die al heel lang openstaande vacature, per se door één man of vrouw worden ingevuld of is een hybride oplossing ook een oplossing?

krapte op de arbeidsmarkt

Zet alle taken van iedereen binnen het bedrijf op een rijtje. Wat is uitwisselbaar, welke taken zijn door meerdere mensen te doen?

Door de krapte op de arbeidsmarkt zullen kandidaten, als ze er al zijn, steeds vaker niet aan alle eisen van uw vacature voldoen. Met een afwijzing is de vacature niet vervuld. Oplossing zou ook kunnen zijn om te bekijken met welke medewerkers u de vacature, desnoods met verschillende mensen en deeltaken ingevuld krijgt. Sowieso kan het tot verfrissende inzichten leiden om alle taken binnen uw bedrijf tegen het licht te houden. Op basis daarvan kunt het roer omgooien en u uw huidige team multifunctioneel inzetbaar maken en uw bedrijf lean en mean.

Bedrijfsvacatures uitbesteden?

Wellicht heeft u zelf wel eens een vacature geplaatst op een van de social mediakanalen. Zonder de juiste, noodzakelijke informatie en gegevens zoals hierboven beschreven, is de kans op succes niet heel groot. De social media kanalen zijn anders dan de 'oldskool' media. Deze mediakanalen zijn interactief, sociaal, persoonlijker en minder gericht op 'platte verkoop' en directe werving. De juiste timing, content en context spelen hierbij een doorslaggevende rol. Bouwmeester Media zoekt voor iedere vacature, bij elk bedrijf de juiste mediamix. Dat is overigens geen appeltje+eitje=trucje. Elke vacature is een stukje maatwerk.

Wij brengen de geschikte kandidaten, als ze er zijn, bij u aan tafel. U hoeft ze alleen nog maar binnen te halen. 

Wij nodigen jou graag uit op ons mooie kantoor in Kampen Vlak bij N50 voor een kennismaking en een' bakkie'.

Hier bespreken we dan vrijblijvend het doel, de wensen, mogelijkheden en niet onbelangrijk, het budget.

Zit je niet om de hoek? Dan is digitaal afspreken een prima alternatief.

Neem contact met ons op voor een foto adviesgesprek?

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media legt de focus op de on­li­ne­ com­mu­ni­ca­tie van jouw bedrijf. Met een breed pakket aan creatieve en on­der­steu­nen­de diensten nemen we graag die druk bij je weg. En dat doen we altijd in co-creatie: samen komen we tot het beste resultaat.

Adres en contactgegevens

Bouwmeester Media 
Adres:
Zambonistraat 3-3C
8263 CE Kampen

Contactgegvens: info@bouwmeestermedia.nl
038 - 200 1040

Algemene voorwaarden Bouwmeester Media
AVG + Privacy